Project Description

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt os i dag

Rensning af tag

Hvorfor investere i en tagrensning?

En tagrensning af dit tag er en rigtig god investering, nu og på sigt. Udover oplevelsen af et flottere tag forlænger du tagets levetid og sparer eventuelle udgifter til reparationer. Begroninger såsom mos og alger holder på fugten og kan forårsage frostskader. Disse skader kan være vanskelige at få øje på under begroningerne, og alene derfor er en tagrensning en rigtig god idé.

Tagrens – sådan gør vi

Hos Dansk Overfladerens  fjerner vi begroninger på forskellige tagbelægninger såsom beton tagsten, eternit og skifer.
Vi tilbyder rensning af tage på 2 forskellige måder; en kemisk eller en fysisk behandling. Til den kemiske tagrens benytter vi et specielt miljøgodkendt kemikalie, som er udviklet til at fjerne alle typer begroninger. Ved den fysiske tagrens bruger vi en højtryksrenser til at fjerne begroningerne.
Vi har mange års erfaring med forskellige typer af tage, og sammen finder vi den løsning, der passer bedst til netop dit tag.

Reparation og tagbeskyttelse

Når vi har renset dit tag, tilbyder vi at reparere eventuelle sprækker og småskader, og til slut giver vi dit tag tagbeskyttelse med en omgang tagmaling. Tagmalingen får dit tag til at fremstå nyt og beskytter mod vind og vejr mange år fremover.

Vedligeholdelse hvert andet år

Vi anbefaler, at du, efter endt tagrensning og tagbeskyttelse, får udført behandling imod begroninger hvert andet år for at forlænge levetiden på dit tag og bevare tagets flotte udseende. Læs mere under algebehandling af tag .

Rensning af tag i bedste kvalitet

For os er tagrensning mere end blot en rensning. Vi ser det som en vedligeholdelses-service og sætter en stor ære i altid at levere tagrensning af højeste kvalitet.

Vi udfører både store og små opgaver lige fra skoler og ejendomskomplekser til parcel- og sommerhuse. Vi tilbyder tagrensning i hele Vestsjælland dækkende fra Nykøbing Sjælland, Kalundborg og Korsør til Slagelse, Holbæk og Roskilde.

FÅ ET GODT TILBUD I DAG

Dine fordele

 • Over 20 års erfaring

 • 15 års garanti

 • Betaling når arbejdet er færdigt og godkendt 

Kontakt Dansk Overfladerens, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller vil høre mere om muligheden for en fast aftale med jævnlige besøg. 

Ring +45 61 10 08 08

Få et godt tilbud

  Resultaterne taler for sig selv

  BESTIL ET GODT TILBUD

  Send os en forespørgsel og modtag et gratis uforpligtende tilbud.

   FORNAVN *
   EFTERNAVN *
   EMAILADDRESSE *
   TELEFON
   POSTNUMMER *
   ADRESSE

   HENVENDELSE ANGÅENDE

   BESKED?