Project Description

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt os i dag

Facaderens med højtryksrenser og algedræber 

Facaderens har til formål at fjerne alger fra facaden. Dels udføres facaderens for at genskabe den oprindelige smukke facade, og dels udføres facaderens for at få fjernet algernes rødder, så de ikke blot vokser ud igen.   

Facaderens på en murstensfacade sker også for at undgå eventuelle fugtskader i murværket, hvor fugt og skimmel kan vandre rundt i murværket og ødelægge huset, nedbryde isoleringen og skabe et dårligt indeklima. Dog er selve algerne ikke skadelige for murværket.  

Vores facaderens fjerner også algevæksten.

​Dansk Overfladerensning udfører facaderens på det meste af Sjælland, hvor vi behandler facader af mursten, tegl, stål og glas. Vores kunder kan være skoler, ejendomskomplekser, villaer og sommerhuse.  Vi har mange kunder i Holbæk, Slagelse, Sorø, Korsør og Kalundborg.

Vi kan udføre facaderens med koldt eller varmt vand, hvor vi benytter en højtryksrenser til at spule alle belægninger og begroninger væk. Samtidig benytter vi algedræber med henblik på også at få fjernet algernes rødder.  

Der finders ikke godkendte produkter til at forebygge alger, så forebyggelse kan kun ske med vedligeholdelse, rensning og imprægnering.  

Få en fagperson til at udføre facaderens.

Det er muligt selv at udføre facaderens, men det kan medføre skader på facaden, hvis det gøres forkert. Desuden kan højtryksrensning føre til vand- og fugtskader inde i murværket, ligesom det i realiteten kan gøre facaden mere modtagelig over for alger end tidligere. Dertil kommer, at algemidler kan misfarve facadens murværk og puds.  

FÅ ET GODT TILBUD I DAG

Dine fordele

 • Over 20 års erfaring

 • Gratis prøverens

 • Betaling når arbejdet er færdigt og godkendt 

Kontakt Dansk Overfladerens, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller vil høre mere om muligheden for en fast aftale med jævnlige besøg. 

Ring +45 61 10 08 08

Få et godt tilbud

  Resultaterne taler for sig selv

  FørEfter

  BESTIL ET GODT TILBUD

  Send os en forespørgsel og modtag et gratis uforpligtende tilbud.

   FORNAVN *
   EFTERNAVN *
   EMAILADDRESSE *
   TELEFON
   POSTNUMMER *
   ADRESSE

   HENVENDELSE ANGÅENDE

   BESKED?