Project Description

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt os i dag

Professionel og effektiv fliserens

Hos Dansk Overfladerensning får du en professionel og effektiv fliserensning, så dine fliser fremstår så gode som nye. Forandringen er ikke til at tage fejl af. Vi har det rette udstyr og kan rense alle former for fliser på en miljømæssig forsvarlig måde.

Er havefliserne lidt slidte? Eller kan du ikke se dem for mos, alger eller flisepest? Så er her et godt råd: Lad være med selv at spule dem med en højtryksrenser. Den fjerner godt nok det meste, men desværre fjerner den også flisernes imprægnering, så alger og mos har det endnu lettere fremover.

Du kan tilkalde os det meste af året, men der må ikke være risiko for frost. Vi udfører derfor primært fliserensning forår, sommer og efterår.

Efter rensningen anbefaler vi, at du får en fliseimprægnering, så fliserne holder det nye, flotte udseende og ikke mindst er bedst muligt beskyttet mod vind og vejr i mange år frem.

Du kan læse mere om vores fliseimprægnering her.

På vores Facebookside kan du se, hvordan vi arbejder – og se det flotte resultat!

Vi har især mange kunder i områderne omkring Korsør, Slagelse, Sorø og Holbæk, men vi dækker det meste af Sjælland og kan hurtigt give dig et konkret, uforpligtende tilbud på din opgave.

FÅ ET GODT TILBUD I DAG

Fliserensning i P-kældre og indkøbscentre

Hos Dansk Overfladerensning har vi specialiseret os i alle former for fliserensning i det offentlige rum. Det kan for eksempel være i P-kældre og indkøbscentre. Her har vi naturligvis det særlige, professionelle udstyr til at fjerne blandt andet genstridigt tyggegummi fra fliserne, så de fremstår rene og imødekommende over for dine gæster. Desuden sørger vi for at løse de fleste opgaver uden brug af unødvendige kemikalier, for med vores udstyr og rutine kan vi komme langt ved hjælp af rent, varmt vand, der ikke skader miljøet.

Har du en opgave, så kontakt os og hør, hvordan vi kan løse den for dig. Vi kommer gerne ud på adressen og kigger på opgaven, så vi kan finde den bedste løsning – vi giver samtidig et uforpligtende tilbud.

Dine fordele

 • Over 20 års erfaring

 • Gratis prøverens

 • Betaling når arbejdet er færdigt og godkendt 

Kontakt Dansk Overfladerens, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller vil høre mere om muligheden for en fast aftale med jævnlige besøg.
Vi holder til i Holbæk på Vestsjælland men kører ud på hele Sjælland.

Ring +45 61 10 08 08

Få et godt tilbud

  Resultaterne tæller for sig selv

  FørEfter

  BESTIL ET GODT TILBUD

  Send os en forespørgsel og modtag et gratis uforpligtende tilbud.

   FORNAVN *
   EFTERNAVN *
   EMAILADDRESSE *
   TELEFON
   POSTNUMMER *
   ADRESSE

   HENVENDELSE ANGÅENDE

   BESKED?