Project Description

Rensning af stalde

Kontakt os i dag

Rensning af stalde

Har du en hestestald, en hal til rideopvisning, eller for eksempel en kostald, så har du sikkert også behov for en grundig rensning af den i ny og næ.

Hos Dansk Overfladerensning har vi specialiseret i rensning af ridestalde og kostalde. Vi har allerede flere faste kunder inden for dette særlige felt rundt omkring på Sjælland.

Når vi skal rense efter dyr, kræver det noget ekstra, og vi bruger derfor særligt udstyr til at vaske ned med. Vi sørger naturligvis for, at både hygiejnen og det miljømæssige er helt i top, så hverken du, dine dyr eller miljøet lider overlast.

Derfor bruger vi specielle, professionelle højtryksrensere, der kan varme vandet helt op til 130 grader, så selv det sejeste skidt og møg må give fortabt og lade sig skylle med ud.

Dermed undgår vi at bruge unødvendige kemikalier og lignende til rensningen. Resultatet er en skinnende ren opvisningshal, hestestald eller kostald.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på rensning af din(e) stald(e) til absolut fornuftige priser.

Hvis din stald træninger til rensning, så tag fat i Dansk Overfladerensning allerede i dag for en professionel og grundig rensning.

Vi holder, hvad vi lover – både når det gælder tid og økonomi. Vi glæder os til at høre fra dig.

FÅ ET GODT TILBUD I DAG

Dine fordele

 • Over 20 års erfaring

 • Betaling når arbejdet er færdigt og godkendt 

Få et godt tilbud

  BESTIL ET GODT TILBUD

  Send os en forespørgsel og modtag et gratis uforpligtende tilbud.

   FORNAVN *
   EFTERNAVN *
   EMAILADDRESSE *
   TELEFON
   POSTNUMMER *
   ADRESSE

   HENVENDELSE ANGÅENDE

   BESKED?