Project Description

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt os i dag

Eksperter i Algebehandling af tage og fliser 

En algebehandling giver dit tag og/eller dine fliser nyt liv, samtidig med taget beskyttes mod fugt. En tag rammes med tiden af begroninger som blandt andet mos og alger, hvilket holder på fugten. Hvis dette ikke fjernes, kan det resultere i frostsprængninger, som vil ødelægge taget. Vi er eksperter i algebehandling og har mange kunder på Vestsjælland omkring Holbæk, Slagelse, Sorø, Korsør og Kalundborg.

FørEfter

To typer af algebehandling 

​Med en algebehandling bliver taget eller fliserne først rengjort og efterfølgende beskyttet imod nye belægninger. Dansk Overfladerensning tilbyder to forskellige metoder.  

Den oftest benyttede er en miljøgodkendt kemisk tagrens. Denne form for algebehandling er så effektiv, at det kun er nødvendigt med en enkelt behandling. Vi sprøjter først et desinficerende skum på taget eller fliserne, hvilket langsomt slår algerne ihjel, som bliver vasket af, når det regner. Det tager typisk mellem 5 og 8 måneder, før virkningen er fuldendt.  

Den anden metode, som vi kan benytte ved algebehandling, er mere traditionel. Denne metode bruges især ved ældre tage, som er meget hårdt ramt af diverse begroninger. Derfor er det nødvendigt med en fysisk algerens af taget. Det sker med en højtryksrenser.  

Efter en algebehandling kan vi eventuelt male taget eller imprægnere det. Vi tilbyder desuden løbende efterbehandlinger. Vi anbefaler at få udført algebehandling hvert andet år for at bevare et flot tag, men også for at beskytte det imod nye begroninger. Fliser kan også imprægneres.  

Dine fordele

 • Over 20 års erfaring

 • Betaling når arbejdet er færdigt og godkendt 

Kontakt Dansk Overfladerens, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller vil høre mere om muligheden for en fast aftale med jævnlige besøg. 

Ring +45 61 10 08 08

Få et godt tilbud

  Resultaterne taler for sig selv

  FørEfter

  BESTIL ET GODT TILBUD

  Send os en forespørgsel og modtag et gratis uforpligtende tilbud.

   FORNAVN *
   EFTERNAVN *
   EMAILADDRESSE *
   TELEFON
   POSTNUMMER *
   ADRESSE

   HENVENDELSE ANGÅENDE

   BESKED?