Project Description

GRATIS PRØVERENS?

Bestil en gratis prøverens allerede i dag

Få en gratis prøverens

Er dine fliser dækket af mos, alger eller flisepest? Fortvivl ej. Med en fliserens fra Dansk Overfladerensning er fliserne tilbage i topform i løbet af nul komma fem – så gode som nye.

Men tag ikke bare vores ord for det. Bestil en gratis prøverens og få syn for sagen. Vi kommer hjem til dig og renser minimum 1 m², så du kan se forskellen med egne øjne. Dermed får vi også et optimalt overblik over, hvordan vi bedst kan gribe opgaven an, hvis du ønsker at får renset dine resterende fliser.

Foruden en god fornemmelse af den forskel, som en fliserens kan gøre for din terrasse, indkørsel m.m., bidrager vi på vores besøg med gode råd og vejledning til vedligehold af fliserne fremadrettet. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på rensning af alle dine fliser.

Husk, at det bedste resultat opnås med efterfølgende imprægnering, så fliserne holder det nye, flotte udseende og ikke mindst er bedst muligt beskyttet mod vind og vejr i mange år frem. Læs mere om vores fliserens her (link til menupunktet om fliserens)

 

Behandling med respekt for miljøet

Vi ser det som en naturlig del af vores håndværk at passe på miljøet. Derfor holder vi os konstant opdateret på nyt udstyr og nye teknikker, som ikke kun beskytter og skåner dine overflader men også miljøet.

Med vores udstyr og rutine kan vi komme langt ved hjælp af rent, varmt vand. Vi løser alle opgaver med et minimumsforbrug af kemi og arbejder med særligt udvalgte produkter, som belaster miljøet mindst muligt.

Få en professionel og miljøvenlig fliserensning, så dine fliser fremstår så gode som nye. Vi giver 15 års garanti på vores fliserens mod flisepest og algevækst.

Bestil en gratis prøverens i dag.

Ved gratis prøverens får du:

 • Rensning af minimum 1 m2, så du kan se resultatet med egne øjne

 • Professionel rådgivning og vejledning

 • Et gratis og uforpligtende tilbud på resten af arbejdet

BESTIL GRATIS PRØVERENS

BESTIL GRATIS PRØVERENS

Send os en forespørgsel og få en aftale om en gratis prøverens af fliser eller facade

  FORNAVN *
  EFTERNAVN *
  EMAILADDRESSE *
  TELEFON
  POSTNUMMER *
  ADRESSE

  HENVENDELSE ANGÅENDE

  BESKED?