Vi imprægnerer stort set alt

IMPRÆGNERING

Fra 25,- for imprægnering/beskyttelse af fliserne pr. m2. (op til 15 års garanti)

Imprægnering der holder

Hos Dansk Overfladerensning kan vi imprægnere stort set alt – fra solbænke til facader, og fra sokler til skorstene. Vil du gerne beholde fx dine fliser eller tegltag i mange år? Og i pæn stand? Så vælg en effektiv imprægnering, hvor vi sikrer udseende og holdbarhed mange år frem i tiden. Nano/Imprægneringen betyder at fx alger, smuds, mos, vand og fugt ikke trænger ind i fliser eller teglsten og ødelægger dem. Dermed undgår du også ærgerlige frostskader.

Vi har teknikken til at beskytte det meste af din bolig. Du kan fx få imprægneret alle betonelementer, betonfacader, skifer, tegltage, skorstene, sokler, facadekeramik, solbænke og havemøbler, alle former for udendørs fliser og ikke mindst fliser og fuger i badeværelset så de ikke bliver triste i løbet af få år. Vælger du at Nano/imprægnere sokkel og facade, kan du tilmed spare på varmeregningen, fordi huset så ikke kan suge vand, du skal betale for at opvarme.

Overvejer du en flise imprægnering, så tilbyder vi at kombinere med en grundig fliserensning, så du får mest muligt ud af din Nano/imprægnering. Det imponerende resultat er ikke til at tage fejl af: Det vil ganske enkelt virke som om, du har lagt en ny terrasse eller indkørsel – vel at mærke på rekordtid.

Vi kan rense og imprægnere dine fliser fra forår til efterår, der må dog ikke være risiko for frost, for så kan der opstå uheldige skader.

 

Miljøvenlig imprægnering

Hvis du vælger at beskytte fx fliserne på din terrasse eller teglstenene med en imprægnering, passer du samtidig på miljøet, fordi du genbruger naturens ressourcer frem for bare at smide dem ud og bruge nye. Desuden sørger vi naturligvis for en rensning og imprægnering, der lever op til kravene for korrekt miljømæssigt håndtering. Endelig er en behandling af dine nuværende fliser eller dit tag meget sundere for din pengepung end en udskiftning vil være.

Vil du høre mere om fordelene og få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag.

VI KØRER PÅ HELE SJÆLLAND!

Både for private, virksomheder, kommuner og institutioner

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud.

Navn
Telefon
Adresse
Email
Opgaven
AlgebehandlingFacaderensFliserTræværkRensning af båd på bund
Postnummer

Telefon: 70 60 50 78

Navn
Telefon
Email
Adresse
Postnummer
Opgaven
AlgebehandlingFacaderensFliserTræværkRensning af båd på bund